Тръмп няма да присъства на традиционната закуска с медиите

снимка : AFBRANCO
снимка : AFBRANCO

Президентът на САЩ няма да присъства на традиционната ежегодна закуска с Асоциацията на кореспондентите в Белия дом, написа в своя Туитър.

«Аз няма да бъда на тази закуска с Асоциацията на кореспондентите в Белия дом тази година. Желая всичко най-добро и приятна вечер», — написа американският  президент.

Традицията  на провеждане на ежегодната закуска с представителите на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се заражда през 1920 година. Обичайно на нея присъстват главата на държавата и вицепрезидента. Тази година мероприятието е планирано за 29 април.

По-рано се съобщи, че на брифинг в  Белият дом не са допуснати журналисти от някои медии. В последствие Доналд Тръмп, нарече The New York Times и CNN «посмешища».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини