82-годишен иска да става депутат от Пиринско

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Най-възрастният кандидат за народен представител в Благоевградска област е на 82 години. Това стана ясно от вписаните в РИК депутатски листи, за чиято регистрация вчера изтече крайният срок. Най-младият мераклия за 44 Народно събрание от Пиринско пък е на 23 години.

Иначе общо кандидатите за депутати от региона са 197 на брой. Те са разпределени в 21 листи на партии.
Най-късата листа е на БДЦ - тя се състои само от един кандидат, а най-дълги са листите на ГЕРБ и БСП-За България - с по 22-ма кандидати.

Прави впечатление, че на ПП Воля водач е Теменуга Върбанова. Според председателя на РИК-Благоевград в пиринската листа на партията на Веселин Марешки само един кандидат е с адресна регистрация в Благоевград, останалите са адресно регистрирани във Варна, Добрич и други области.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини