Мач на приятелството играят наш и македонски отбор в Струмяни

Снимка: Стоян Петков
Снимка: Стоян Петков

Истински спортен празник ще се проведе в село Струмяни. Събитието се организира от домакините, а гости ще са футболисти от побратимена македонска община. От кметството в Струмяни отправиха покана към жители и гости да станат част от спортната проява, чието начало е в неделя от 16,00 часа. Зрителите ще видят приятелската футболна среща и спортменска игра на ремонтирания стадион в с. Струмяни между мъжките тимове на Футболен клуб "МАЛЕШ" - с. Микрево и Футболен клуб "ВАСИЛЕВО" от община Василево, Република Македония.

Срещата е по покана на кмета на община Струмяни - Емил Илиев. Тя е част от дългогодишната партньорска програма между двете побратимени погранични общини Струмяни и Василево. Сигурно е, че на трибуните ще са и двама управници – Емил Илиев и Ване Стоянов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини