Нов площад с фонтан и покрита сцена изграждат в село Брезница

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

До края на лятото тази година жителите на най-голямото гоцеделчевско село - Брезница, ще се радват на изцяло обновен площад. Ремонтните дейности ще се осъществят по проект по Трансгранично сътрудничество България-Македония. Партньори са община Гоце Делчев и македонската община Пехчево.

За ремонта на площада са осигурени 202 000 лева. Ще се направи допълнително озеленяване, ще се ремонтира чешмата в района, ще има фонтан и нови пейки. Ще се изгради и покрита сцена с осветителни тела.

В Брезница с целеви средства се изгражда и закрит физкултурен салон в СОУ „Св. св. Кирил и Методий". Стойността на спортното съоръжение е 309 000 лева. Спортната зала ще бъде с височина 5,65 м, за да се даде възможност да се практикуват повече видове спорт.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини