Адвокат Албина Анева напусна партията на Татяна Дончева

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

След като в края на януари месец зам.-председателя на ПП "Движение 21" Симеон Славчев подаде оставка и напусна партията несъгласен с едноличните решения на Татяна Дончева вчера и друг член на ръководството подаде оставка и напусна също партията.

Това е общинската съветничка в Благоевград и областен координатор на "Движение 21" Албина Анева. Тя напуска партията несъгласна с начина на взимане на решения и с факта, че Татяна Дончева не се съобразява с колективните органи и мнението на членовете на партията, се казва в писмо, получено на редакционната поща на БЛИЦ.

Заедно с Албина Анева си тръгва цялата областна организация на "Движение 21" в Благоевград. Така двете най-силни структури на "Движение 21" софийската и благоевградската се разпаднаха.

Запознати твърдят, че в цялата партия има сериозно напрежение от едноличните решения на Татяна Дончева и в следващите дни ще напуснат и други структури и членове на ръководството.

Така няколко дни преди парламентарните избори "Движение 21" се разпада.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. БКП
    plahovete napuskat koraba
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини