Откриха дрога за 638 688 лв. в тайник на камион на Златарево

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

Окръжна прокуратура - Благоевград започна разследване на контрабанда на марихуана. Снощи около  22:10 часа на ГКПП-Златарево, на трасе „Входящи автомобили“ от Македония за България, митническите служители спрели за проверка товарна композиция – влекач с полуремарке, управляван от гражданин на Македония. Установено е, че камионът е празен. Поради съмнения била извършена щателна проверка и в тайник, находящ се под полуремаркето, били открити 70 пакета с вещество, което на полевия тест реагирало на марихуана. Общото тегло на пренасяната дрога възлиза на 160 кг на стойност 638 688 лв.

Предстои Окръжна прокуратура – Благоевград да повдигне обвинения на македонския гражданин и да го задължи до 72 часа с оглед вземане на мярка за неотклонение „Задръжане под стража“.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини