Укрепват 25-метрова подпорна стена на училище в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

Община Сандански започва строително-монтажни дейности по укрепване на 25-метрова подпорна стена на двора на I ОУ „Св. Климент Охридски“.

Съществуващата към момента стена е изградена преди 50 години и при оглед на място е констатирано, че е с неясна конструкция и лошо строително изпълнение. Плоскостта на стената към улицата е с изключително неправилна форма. Вследствие атмосферните условия и липсата на трайна настилка са се запушили отводнителните елементи. Появили са се и пукнатини с различни форми и на различни места. При огледа е установено предвидените ремонтни дейности да включват укрепване и увеличаване на нейната стабилност.

Изпълнител на строително-монтажните дейности е „Давидов – 2012“ ООД.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини