Кметът на Симитли подари мотор на млад състезател

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Голямата надежда на Симитли в мотокроса Димитър Грозданов вече кара чисто нов мотор. Машината ще ползва и за тренировки, и за състезания. Придобивката стана възможна благодарение на финансовата подкрепа на кмета Апостол Апостолов и на общината.

Митко започва новия състезателен сезон с нов мотор. Машината е  85 кубика – „КТМ”. Митко и семейството му приеха на заснежено трасе на центъра пред общината подаръка. Димитър Грозданов бе много развълнуван от случващото се. Заедно с кмета Апостолов разгледаха новото возило, като се поздравиха за новата придобивка на шампиона.

Митко е с много титли и медали и е най-голямата надежда на мотокроса в България. В момента Димитър тренира за повече сила и мускули, като до началото на тренировките с новия мотор не остава много. Кметът Апостолов му пожела много нови титли, безаварийно каране и да продължава да следва мечтите си в мотокроса, да прославя Симитли и България. Талантите на общината винаги ще имат нашата подкрепа, увери градоначалникът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини