Гимназисти поеха за ден управлението в Община Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Ученици от 10, 11 и 12 клас в Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“ в град Гоце Делчев се включиха в инициативата на JA Bulgaria „Мениджър за един ден“ и поеха управлението в Общинска администрация. Целта е младежите да се запознаят с работата на институциите и да научат повече за местната власт.

В ролята на кмет на общината през днешния ден бе Теодора Джамбазова от 11 клас, а заместник – кметове станаха Ангел Стефанов от 11 клас и Георгия Иванова от 10 кл. Председател и заместник-председател на Общинския съвет бяха за ден Анна Михайлова и Герганка Пръчкова.

Ученици от НПГ имаше и във всички отдели на администрацията, където заедно с титулярите на съответните позиции те се запознаха в конкретика с работата на всеки един от тях.

В продължение на два часа учениците управляваха в Община Гоце Делчев, а след това споделиха, че им е било много интересно и са впечатлени от работата и отговорностите.

Всички ученици получиха подаръци ръководството на община Гоце Делчев – книга, която е посветена на патрона на града, както и сертификати за своето участие.

"Такива инициативи са чудесни и трябва да бъдат по-чести. Но и без тях трябва да сте убедени, че вратите на общината винаги са отворени за вас, за вашите идеи, предложения и проблеми", категоричен бе кметът Владимир Москов.

  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Sweet Dream
    Па съм язе, Магнитски. Само да спомена че по балкана много ме обичат то не Разлог, Якоруда и Белица а за Белица съм бог разбрах от моя приятел Г-н Ревански защото там са най послушни от всички, бедна ви е фантазията какво ще сътворя,с пари всичко се решава, кат нямате пари къде сте тръгнали.Айде сполайте и лека. Също така не,да не забравяме КТБ и Булгартабак.Пари има за всички.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини