Силна подкрепа в Гоце Делчев за Кирил Добрев и Гергана Орманлиева

Силна подкрепа в Гоце Делчев за Кирил Добрев и Гергана Орманлиева

Залата в Дома на културата в Гоце Делчев се оказа тясна, за да побере всички почитатели на българското изкуство, които бяха дошли да видят спектакъла “Виновни” на Мариана Попова и Веселин Плачков. Тази постановка бе подарък за публиката от водача на листата на БСП - Обединена левица в област Благоевград Кирил Добрев и кандидата за народен представител от Гоце Делчев Гергана Орманлиева.

“Тук сме, за да подкрепим приятели, които са били до нас много дълги години, които са истински и стойностни хора, които ценят изкуството и го подаряват на вас”, споделиха големите артисти Мариана Попова и Веселин Плачков пред повече от 500 зрители в Дома на културата. На 24 октомври ценителите на изкуството в Благоевград също ще имат възможност да гледат спектакъла „Виновни“.

“Беше прекрасно преживяване, насладихме се на таланта на това чудесно семейство и се развълнувахме много от посланията, които отправиха - да бъдем човеци, да ценим истински важните неща в живота, да съхраняваме ценностите си”, коментираха присъстващите в залата.

Преди това кандидатите за народни представители от листата на БСП - Обединена левица присъстваха на събитието, с което известният гоцеделчевски художник Николай Маринов отбеляза 40 години творческа дейност.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини