55-годишен мъж убит с брадва след запой в Самуилово

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

55-годишен мъж тази нощ е бил убит с брадва в село край Петрич. Няколко часа след кървавото престъпление убиецът е арестуван. Убийството е извършено след употреба на алкохол в село Самуилово, община Петрич, пише БГ НЕС.

Снощи в дома на Благой М. се събрала компания от селото, започнали да се черпят. След което се скарали. Към 22.15 ч. е подаден сигнал, че е възникнало клане с брадва. От пристигналия на мястото на инцидента спешен екип от ЦСМП-Петрич е установен мъртъв мъж, убит с брадва. Това е 55-годишният Георги З. По неофициална информация той е убит от 50-годишния домакин на запоя.

Тялото на починалия е предадено за аутопсия от съдебен лекар. Снощното убийство в Самуилово е второто тежко престъпление за 4 дни в Благоевградска област. На Богоявление 40-годишен психично болен мъж преряза гърлото на собствената си майка.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини