Банско пусна сезонните лифт карти

Банско пусна сезонните лифт карти

Юлен“ АД обяви в продажба сезонните лифт карти. Цената е промоционална до 1 декември 2024 г. и е 1700 лв., съобщиха от концесионера. След това стойността на картата става 1900 лв. „Искаме да обърнем внимание, че сезонната ски карта е най-изгодна за любителите на ски спортовете“, заяви Иван Обрейков, маркетинг мениджър на компанията. Това е така, защото със сигурност цената на дневната карта ще мине 100 лв. ако се върне ДДС от 20% на спортните съоръжения, каза Обрейков.

Сезонната карта се изплаща за 17 дни, а при използване на всички уикенди, тя излиза по 45 лв на ден. Картите вече се продават на касите в Банско и в магазините на „Максспорт“ в София и Банско.

„Надяваме се, че ДДС за спортните съоръжения ще остане 9% и през 2025 г., както е в цяла Европа. В противен случай ставаме неконкурентни дори със Сърбия“, коментира Иван Обрейков. Ски център Банско е готов за предстоящия зимен сезон, съоръженията са в изрядно състояние и са минали профилактика, а ски пистите са рекултивирани.

Източник: Travelnews.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини