Мащабна акция събира капачки за бъдеще на 12 октомври в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Есенната кампания на "Капачки за бъдеще" ще се проведе на 12 октомври в град Гоце Делчев. Всеки може да предаде капачки от минерална вода, сок, бира, течни перилни препарати, омекотител, шампоан и душ гел, както и алуминиеви кенчета. Те ще се приемат във времето от 09:00 до 14:00 часа на площада пред паметника на Гоце Делчев.
 
Добре е пластмасовите капачки и алуминиевите кенчета да са в отделни чували, които да са по-здрави, за да не се разпилеят при транспорта, а след това да могат да се използват повторно за изпразване на металните сърца и съхраняване на капачките/кенчетата.
 
Препоръчва се кенчетатат да са намачкани, за да се спести много време на доброволците.
 
Благодарение на кампанията "Капачки за бъдеще" са дарени 22 кувьоза, 6 детски линейки, 2 офроуд линейни и още над 40 медицински уреда, помогнато е на 40 болници в България. До момента са рециклирани над 1 000 000 кг пластмаса.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини