ПП-ДБ регистрира пълна листа, водач отново е Андрей Цеков

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Коалиция "Продължаваме промяната-Демократична България" регистрира кандидатдепутатската си листа в Благоевградска област. Водач на отбора е бившият министър на регионалното развитие Андрей Цеков, който водеше листата на коалицията в Пиринско и на предишните избори. 

Втори е Радко Тумбев от Разлог, който е областен координатор на ДСБ. След него е адвокатката от Сандански Димитрина Хаджиева. Общинската съветничка в областния център Ваня Кромбоа също намира място в листата, както и Николай Куколев - преподавател по история. Последното 22-оро място е за областния координатор на ПП Марио Граченов.

Ето останалите в пълния списък от 22 кандидати:

Мария Тенчева

Теди Николов

Сейди Абдишев

Ивайло Димчев

Димитър Парасков

Дейвид Давидков

Йорданка Бърдарска

Мартин Петров

Олег Сатиев

Атанаска Ковачева

Янко Христов

Мария Тончева

Николай Лалев

Любомир Терзийски

Методи Бисерков

Маня Матинш

Марио Граченов

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини