Биотехнолог даде рецепти за лечебни отвари и чайове на стотици неврокопчани

Снимки: Община Гоце Делчев
Снимки: Община Гоце Делчев

Един от най-популярните биотехнолози у нас – Айдън Мустафов, гостува в град Гоце Делчев по покана на жителите на общината. Той изнесе лекция на тема „Лечебната сила на природата срещу хронични заболявания”.

Пред пълната със стотици хора зала в Дома на културата специалистът представи най-новите научни доказателства за лечебното действие на редица плодове, зеленчуци и подправки като зеле, домати, броколи, карфиол, розмарин и др.

Над 100 човека с интерес записаха рецептите за направата на отвари и чайове, които имат лечебен ефект за различни състояния. Сред гостите имаше и лекари, прилагащи в своята практика и билколечение.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов отправи покана към Айдън Мустафов за повторно гостуване в града, тъй като срещата с него бе изключително полезна за местните жители.

                                         Москов и Айдън в ГД

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини