Теглят номерата на машините за вота на 27 октомври

Снимка: БГНЕС, архив
Снимка: БГНЕС, архив

Днес ще бъдат изтеглени серийните номера на машините за гласуване за предстоящия вот за Народно събрание на 27 октомври. След това устройствата ще преминат процес по удостоверяване, за да бъдат включени в изборите.

Тегленето на серийните номера ще стане публично в Министерството на електронното управление и в присъствието на служебния министър-председател Димитър Главчев и министъра на електронното управление Валентин Мундров.

Номерата на машините бяха избрани на случаен принцип, което е една от важните стъпки в подготовката за прозрачни и сигурни избори.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини