Ученици се състезаваха по волейбол за 60-годишнината на град Якоруда

Снимка: Община Якоруда
Снимка: Община Якоруда

Много емоции за участници и зрители предложи вчера волейболният турнир в Якоруда. Поводът за състезанието бе отбелязването на 60-годишнината от обявяването на населеното място за град. В надпреварата се включиха няколко отбора, съставени от ученици. Срещите бяха много оспорвани, имаше добри отигравания на мрежата, гонитба в резултата, но в крайна сметка победата бе за волейболистите от отбора на село Черна Места. Достойни опоненти им бяха техните връстници от тима на Средно училище "Св. св. Кирил и Методий" в град Якоруда, които останаха на второто място. Трети е отборът на Професионална гимназия "П.Р. Славейков " - град Якоруда.

Преди седмица - на 12 септември, петима тийнейджъри на възраст от 12 до 15 години участваха в третото издание на състезанието „Триатлон Якоруда", което бе под патронажа на кмета Мехмед Вакльов. Нямаше много състезатели, тъй като предизвикателството хич не бе леко. Триатлонът включва следните дисциплини: бягане - 400 метра, колоездене - 4 километра, плуване - 4 по 12 метра. Победителите получиха атрактивни награди.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини