Мерцедес блъсна и рани 92-годишен дядо на тротоар в Петрич

Снимка: istok
Снимка: istok

Дядо, доживял до 92 години, за малко не стана жертва на пътен инцидент в град Петрич. Възрастният мъж вървял вчера към 10:40 часа по тротоара на улица „Цар Симеон“ в южния град.

Товарен миниван „Мерцедес Цитан“, шофиран от 48-годишен водач от петричкото село Долна Крушица, при извършване на маневра на заден ход, се озовал върху пешеходната зона. колата блъснала движещия се по тротоара  92-годишен пешеходец от Петрич, който е пострадал с охлузни рани на главата и тазобедрената става.

На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. Пострадалият пенсионер е закаран за преглед в Югозападна болница, след което е освободен за домашно лечение.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини