Есенният панаир в Гоце Делчев обединява занаятчии от България, на сцената пеят Софи Маринова и Тони Стораро

Снимка: Община Гоце Делчев, архив
Снимка: Община Гоце Делчев, архив

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе от 16 до 23 септември. Той се организира от Община Гоце Делчев и отново ще бъде разположен в района на бившата казарма в града. Там ще има стотици занаятчии и търговци, както и хиляди посетители, за които е подготвена разнообразна и богата програма. Всяка вечер ще има много музика, а със свои изпълнения ще се представят някои от най-известните и обичани музиканти и певци в страната. Едни от най-известните фолк певци - Софи Маринова и Тони Стораро, са "черешката на тортата" на музикалните вечери.

В понеделник, 16 септември, от 19:30 часа на сцената ще е Оркестър “Уникат” с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, специално за зрителите ще пеят Габриела и Селина. На следващия ден по същото време ще свири Оркестър “Щуро маке” с ръководител Здравко Георгиев и солисти Ирина Паскалева, Денис Махуров и Мария Христова. Специалният участник в програмата ще бъде певицата Яница.

В сряда за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Неврокоп” с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов. Специален гост е фолк звездата Тони Стораро. В четвъртък публиката ще забавлява DJ “Mani”, както и DJ Дамян и Яворчо.

Музикалната програма в петък ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов и солисти Траяна Георгиева, Магдалена Георгиева и Наум Странджев. Веднага след тях на сцената ще излязат певиците Ива и Велислава Костадинови.

Сцената на есенния панаир в събота, 21 септември, ще е за Оркестър “Класик” с ръководител Илко Костадинов и солист Любомира Иванова. А след тях всички ще се насладят на невероятния глас на певицата Софи Маринова.

Финалът на събитието в неделя ще дойде с изпълненията на Оркестър “Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев - Лефко и солист Мариана Георгиева.

Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, вкусни скари и отрупани с какво ли не търговски сергии.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини