Футболистите на Септември си заслужиха точката срещу третия отбор на ЦСКА

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Отборът на „Септември“ (Симитли) завърши наравно като гост срещу отбора на „ЦСКА“ (София) III в базата на Панчарево. Първото полувреме премина без много положения пред двете врати. Второто полувреме започна вихрено и за двата отбора. След една от атаките на ЦСКА топката се озова в краката на футболист на домакините, който се обърна и шутира, като топката рикошира от футболист на „Септември“, опитал се да блокира изстрела, така топката се озова неспасяема за Бусаров за 1:0. Гостите не се предадоха и влезлият като резерва Ивайло Иванов (Папен) отбеляза рядко красив гол в горния десен ъгъл, като не остави никакъв шанс на вратаря на гостите.

Няколко минути по-късно, след атака отляво и последвало центриране, топката срещна ръката на защитник на гостите, съдията беше в идеална позиция и посочи безапелационно бялата точка, зад която застана Тодор Траянов, който отново не сбърка и така септемврийци постигнаха пълен обрат в мача и поведоха с 2:1.

В 87-та минута след едно наглед безобидно центриране от десния фланг топката бе засечена с глава, като Бусаров опита да се намеси, но не беше достатъчно, топката се озова в мрежата за крайното 2:2.

Съставът на "Септември" (Симитли): Константин Бусаров - вратар; Божидар Янков; Юлиян Попев; Кристиян Михайлов – капитан; Красимир Великов; Йордан Костов; Веско Весков; Здравко Карадачки; Димитър Владимиров; Росен Петров и Венцислав Маламов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини