ФК Малеш - Микрево прегази отбора на Лебница с 5:1 като гост

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Отборът на ФК „Малеш“ - село Микрево изигра първа официална футболна среща от първенството по футбол в "А" ОГ - Благоевград, подгрупа "Струма". Тимът гостува на ФК „Левуново“ в едноименоното санданско село и не остави съмнения в по-високата си класа.
 
Футболистите от Микрево напълниха мрежата на своите домакини с голове и постигнаха впечатляваща победа с 5:1. Голмайстори за ФК „Малеш“ бяха Слави Андонов с 2 гола, вкарани в 10 мин. и 60 мин., Илия Колев добави един гол в 43 мин., а Костадин Апостолов също се отчете с две попадения в края на мача, за да оформи крайният резултат.
 
В следващия кръг отборът почива, а на 15 септември от17:00 часа на стадиона в село Микрево ще посрещне в третия кръг тима на ФК „Лебница“.
 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини