Стотици гости се веселят на пъстър фестивал в град Белица

Снимка: Илинден Прес, архив
Снимка: Илинден Прес, архив
Празникът на община Белица отново ще е шарен, вълнуващ и музикален. Събитието ще се проведе на 21 септември /събота/ от 14:00 ч. до 23:00 ч., седмото издание пак ще е под патронажа на кмета Радослав Ревански. Той е инициаторът на този празник, който е под мотото „С любов и вяра в общите ценности“. През годините фестивалът дава сцена за изява на таланта от всички жанрове на изкуството.
 
И тази година стотиците гости ще имат възможност да съпреживеят и участват в забавна културно-развлекателна програма. Те ще се насладят на феерия от багри, музика, песни и танци, представени от талантливи самодейни състави от региона и цялата страна.
 
Вдъхновяващи емоции и преживявания ги очакват и атрактивните пехливански борби, и изкушаващите небцето кулинарни изложби върху дълги трапези. На специално подготвени щандове местните производители на земеделска продукция, на млечни продукти, събирачи на билки и гъби, производители на сладка от горски плодове, пчелен и билков мед. Занаятчии ще изложат своята продукция, придобита и произведени в екологична среда.
 
Официалните събития са във вечерната програма с приветствия от кмета на община Белица Радослав Ревански, негови приятели и гости. Настроението на всички ще поддържат песните на извести български изпълнители.
 
Гостоприемна Белица очаква своите гости и гарантира, че празникът ще бъде вдъхновяващ и запомнящ се. 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини