Едва не застреляха Британската Кралица Елизабет II

снимка :  Getty Images
снимка : Getty Images

Кралица Елизабет II едва не била застреляна от охранител в Бъкингамския  дворец, когато тя се е разхождала през нощта мъчена от безсъница, предава  Independent.

За  инцидентът е разказал самия гвардеец. По негови думи през нощта кралицата не е могла да заспи и е решила да се поразходи .

Патрулиралия войник след като е видял фигура в тъмнината е решил ,че някой се е промъкнал в двореца . Мъжът казал ,че веднага извикал предупредително : «Стой ,кой идва?!», но всъщност фигурата се оказала кралицата.

«Дявол да го вземе Ваше Величество ,аз за малко щях да ви застрелям!» — заявил постовият на което Елизабет II отговорила : «Всичко е наред .  Следващият път аз ще ви предупредя , и на вас няма да ви се наложи да стреляте по мен».

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини