Депутати искат ремонт на пътя Копривлен-Катунци

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Да бъде ремонтиран третокласният път Копривлен - Нова Ловча - Парил- Петрово- Катунци. За това ще настояват народните представители от Пиринско Даниела Савеклиева и Георги Андонов. 

Според тях 50-километровият участък може да се използва като обходно трасе от товарните автомобили в периода, когато започне сторителството на автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле. Така, вместо да използват пътя през Папаз чаир, който е опасен и с много завои, камионите и тировете ще могат да минават през третокласния път Копривлен-Катунци, който ще бъде по-удобен за тях.

Въпросният път не е ремонтиран от 20 години и спешно се нуждае от рехабилитация. Народите представители вече са поставяли въпроса пред регионалния министър в оставка Лиляна Павлова.

"Беше ни обяснено, че към момента няма заложени средства за ремонт на пътя, но също така получихме уверение, че на по-късен етап ще бъдат предвидени средства за рехабилитация на трасето", заяви народният представител Даниела Савеклиева.



Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини