Инцидент с главния секретар на МВР Георги Костов в Банско

Снимка: news.bnt.bg
Снимка: news.bnt.bg

Планински спасители оказаха първа помощ на главния секретар на МВР, който се нарани докато кара ски в Банско. Инцидентът с Георги Костов, който е запален скиор, е станал в навечерието на Нова година.

„Получихме сигнал за инцидент и реагирахме веднага. Наложи се да му окажем помощ и да го свалим до медицинския пункт”, разказаха планински спасители. Прегледът установил, че Георги Костов е с травма на рамото, но няма счупване и вероятно след няколко дни ще се възстанови.

По пистите в ски зоната над Банско има хиляди скиори и сноубордисти, тъй като планинският курорт посрещна за новогодишните празници над 10 000 туристи. Трасетата са перфектно обработени и условията за спускане са идеални.

Планинските спасители обаче призовават почитателите на белия спорт да бъдат внимателни и да не подценяват опасностите на планината.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини