Делегация от Берово разгледа природни и културни забележителности в Неврокопско

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев - Владимир Москов, проведе работна среща със Звонко Пекевски - кмет на община Берово, Република Северна Македония. На срещата присъстваха също председателят на Общински съвет - Гоце Делчев Иван Геров и заместник-кметовете на общината Валери Сарандев и Богдан Боцев, а от страна на гостите от Берово – председателят на комисията по култура Здравко Муцунски и Гоце Здравковски – председател на Сдружението на пенсионерите.

Целта на посещението бе гостите да се запознаят по-отблизо с региона и с неговите дадености - култура, икономическо развитие, бизнес среда. По време на проведените разговори бяха обсъдени възможностите за сътрудничество в сферата на културата и туризма, както и бъдещи съвместни проекти, по които общините Берово и Гоце Делчев да работят през следващите години.

След това гостите разгледаха заедно с домакините някои от забележителностите на Гоце Делчев, посетиха Общинския исторически музей и проведоха интересна и ползотворна среща с Неврокопския митрополит Серафим.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини