Огнеборци успяха да потушат бързо пожар край село Поленица

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Пожар лумна вчера край санданското село Поленица в сухи треви и храсти. След бързата реакция на пожарникари, горски служители и доброволци от формированието към Община Сандански огнената стихия е овладяна.

На помощ на пожарникарите са се притекли и работници на "Стройкомтранс" ЕООД. С общи усилия огънят е спрян и е предотвратена възможността за неговото разрастване.

От Община Сандански благодариха на огнеборците за бързата и адекватна реакция. И призоваха всички жители и гости на курортния град да бъдат бдителни и внимателни през летния сезон, когато опасността от възникване на пожари е много висока.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини