Само виртуална IVR централа ще е телефонната връзка на абонатите с ВиК-Благоевград

Снимка: ВиК-Благоевград
Снимка: ВиК-Благоевград
За подобряване на услугите си "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Благоевград преминава към нова виртуална "IVR" централа за получаване на телефонни обаждания.
 
Единният телефонен номер 0800 18 421 ще остане единствен предоставен за връзка с абонатите на дружеството. При свързване с централата, всеки ще има възможност да избира между 4 опции за връзка с различни отдели и услуги, предоставяни от "ВиК" ЕООД - Благоевград.
 
Съществуващите телефонни линии ще останат достъпни, за да се осигури плавен преход към единния национален телефонен номер.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини