Мъж ухапа пръст и заби юмрук в лицето на полицай във Второ РУ – Благоевград

Снимка: istok
Снимка: istok

Млад мъж налетя на бой на полицай в сградата на Второ районно управление на полицията в Благоевград. 24-годишният жител на град Кочериново озверял, когато униформените тръгнали да му поставят белезници. Той започнал да обижда един от полицейските служители, като успял да му забие юмрук в дясното слепоочие и го ухапал по пръста.

Колегите на пострадалия полицай се намесили и укротили развилнелия се побойник. Той бил задържан от органите на реда миналата нощ, след като към 01:20 часа във вторник на телефон 112 е получен сигнал за физическа саморазправа между група лица в района на улица „Струма“ в Благоевград.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че сбиването е между двама мъже на 24 и 25 години от град Кочериново и двама мъже на 33 и 34 години от Благоевград. За изясняване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента, четиримата бабаити са откарани във Второ РУ-Благоевград, където най-младият от тях нападнал полицая. За случая е уведомена Районна прокуратура - Благоевград и е образувано досъдебно производство.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини