Мерцедес лумна в пламъци и изгоря тази нощ в Петрич

Снимка: istok
Снимка: istok

Тази нощ към 01:20 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Мерцедес“, който бил паркиран на улица „Тодор Александров“ в град Петрич. На място е пристигнал екип огнеборци на РСПБЗН.

Пожарникарите са успели да потушат огнените пламъци, но не и да спасят колата, която е напълно изгоряла. Причините за инцидента и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.  

Автомобилът е собственост на жена, която е от град Петрич. Тя е споделила пред разследващите, че мерцедесът няма застраховка. Полицията не изключва версията за умишлен палеж. За случая е уведомена и Районна прокуратура - Петрич.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини