С водосвет и двама нови футболисти ФК Банско стартира лятната си подготовка

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

Мъжкият представителен отбор на ФК "Банско" стартира вчера своята лятна подготовка.

Треньорският тандем Борислав Хазуров и Иван Топузов изведе на стадион „Свети Петър“ футболистите за първо занимание, в което се включиха две нови попълнения – Георги Проев (идва от "Пирин"-Благоевград) и Героги Добрев (досега игра в "Беласица"-Петрич).

На тренировката присъстваха спортният директор и доскорошен старши треньор Борис Галчев, както и общинските съветници от местния парламент Иван Драгостинов и Георги Главчев. Преди нея свещеник отслужи водосвет за здраве и успех.

До този момент са уредени четири контроли по време на подготовката, която ще премине изцяло при домашни условия. Треньорският щаб търси противник за още един спаринг.

Програма за лятната подготовка:

  • 27 юни – първа тренировка
  • 12 юли – Банско – "Пирин" (Благоевград)
  • 17 юли – Банско – "Пирин" (Гоце Делчев)
  • 19 юли – Банско – "Ботев" (Ихтиман)
  • 27 юли – Банско – "Пирин II" (Благоевград)
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини