Ако искате да ви е музикално, интересно и весело, отидете в Банско

Ако искате да ви е музикално, интересно и весело, отидете в Банско

В първия уикенд на месец юли във фестивалната столица на България – в красиво и уникално Банско, ще бъде музикално, весело и интересно. В продължение на три дни от 5-ти до 7-ми юли граждани и гости на Банско от цялата страна ще гледат най-добрите български филми под открито небе, ще чуят най-добрите маршове и оркестрови композиции във второто издание на Фестивал на училищните оркестри 2024 и ще наблюдават най-добрите български състезатели от екстремния ендуро шампионат.

5-ти и 6-ти юли под открито небе на площад „Никола Вапцаров“ от 21:00 часа най-гледания филм за 2023г., "Чалга" на режисьора Мариан Вълев и най-новия български филм "Пулсът на танца" на режисьора Георги Костов. Всички български заглавия ще бъдат със субтитри на английски език. Начален час от 21:00 часа, а входът е свободен за всички филмови фенове.

В късния следобед от 18:00 часа на 5-юли в Банско ще започне Фестивала на училищните оркестри.

С празнични маршове и оригинални произведения музиканти и танцьори на възраст от 8 до 18 години ще зареждат със своя ентусиазъм и вдъхновение жителите и гостите на Банско.

6-ти и 7-ми юли за първи път мото момчетата от Банско ще организират ендуро биатлон - едно ново преживяване, изпълнено със силна адреналинова емоция, нови умения и уникални природни гледки в подножието на величествения Пирин.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини