Футболистите на Септември-Симитли стартират подготовка на 1 юли, ще играят 5 контроли

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Отборът на ФК "Септември" - Симитли е готов с програмата за лятната си подготовка, която стартира с първа тренировка на първи юли, когато ще се отслужи водосвет за здраве и успех през сезона. Септемврийци ги очакват пет контролни срещи през периода на подготовка си.

Отборът започват с първата среща на 10 юли /сряда/ с отбора на "Пирин" (Разлог). На 13.07.2024 година /събота/ отбора ще играе срещу "Ботев“ (Ихтиман).

До края на подготвителния период остават още три контроли:

  • 20юли  (събота) - "Пирин“ – 2 (Благоевград);
  • 23 юли (вторник) – „Гранит“ (Владая);
  • 26 юли (петък) отбора на „Септември“ (Симитли) се изправя срещу „Кюстендил“ (Кюстендил).  

Подготовката на отбора ще протече на спортната база на комплекс „Септември“ в Симитли и спортен комплекс „Арена“ – Крупник.

Ръководството на „Септември“ (Симитли) води преговори с няколко нови попълнения, които да подсилят отбора. Очаква се в състава на септемврийци да стартират тренировки три футболиста от старшата на „Септември“ – набор 2007 и 2008, както и четирима от набор 2006 година. Те ще получат възможност в контролите да убедят треньорския щаб, че могат да намерят място в мъжкия отбор.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини