Седем медала спечелиха в Охрид таекуондистите на Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Силното представяне на спортистите на Банско продържава и зад граница. я град Охрид се проведе

Международният турнир по таекуондо” Охрид Оупън“ се проведе в град Охрид, а участниците бяха от седем държави. Те се състезаваха в дисциплините "Спаринг" и "Форма". Таекуондо клуб "Хоук Банско" бе представен от седем състезатели, които завоюваха общо седем медала.

Първо място за Катрин Гемкова в категория "Спаринг" при жени до 72 кг., първо място за Мартин Димитров в категория "Спаринг" при мъже до 92 кг. и първо място за Боян Стипцов в категория "Спаринг" при деца до 50 кг.

Второ място завоюва Мария Котиркова в категория "Спаринг" при девойки младша възраст до 50 кг., тя спечели и трето място в дисиплината "Форма".

Сребърен медал и за Исмаил Кунгьов в категория "Спаринг" при деца +40 кг.
Трето място взе Дениз Орцев при деца до 30 кг.

Турнирът бе последен за този сезон. Следващото събитие на клуба е изпит за цветни колани, който ще се проведе в края на юли.

Община Банско пожелава успех на състезателите и достойно представяне.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини