Различни, но заедно - нова реклама събира свещеник и имам за чаша чай

Източник: ploshtadslaveikov.com
Източник: ploshtadslaveikov.com

Светът напоследък е изправен пред тежки времена – разделението между хората е навсякъде, социалните медии бъкат от фалшиви новини, възраждат се опасни и вредни обществени настроения. Понякога обаче има лъч надежда. Наскоро „Амазон“ представи новата реклама на своята услуга „Прайм“ и даде ясно послание: без значение какво ни различава, в основата си сме същите, като човешки същества.

Във видеото, което само в YouTube вече е гледано повече от 1,6 милиона пъти, за чаша чай се срещат възрастни свещеник и имам. В края на разговора им, видимо непринуден и приятен, двамата се изправят и със смях откриват, че споделят общ проблем – болки в коленете.

Историята продължава с това, че и имамът, и свещеникът поръчват по нещо със смартфоните си и съвсем скоро при всеки от тях пристига пакет – с наколенки. Така и двамата скоро могат да се молят без болка./.ploshtadslaveikov.com

„Обожавам тази телевизионна реклама – написа в Туитър основателят на „Амазон“ Джеф Безос. – Много съм горд с екипа ни рекламисти!“

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини