Емил Илиев: Нека Витлеемската звезда озарява пътя на всички!

Емил Илиев, кмет на община Струмяни
Емил Илиев, кмет на община Струмяни

Скъпи жители на община Струмяни,

Празнуваме най хубавият християнски празник - Коледа. Този ден се свързва с надеждата за плодородие, за здраве, за доброта и обич, за един по-добър свят.

Преди много години във Витлеем, в една пещера се родил божият син - Христос. Изгряла нова звезда в небето, а ангел небесен съобщил на намиращите се наблизо пастири, че на света е дошъл Спасителят. Витлеемските пастири били първите хора, които се поклонили на Бога - Син. Него почели и трима източни царе, доведени във Витлеем от изгрялата звезда. Пожелавам Витлеемската звезда да озарява пътя на всички ни!

Нека Христос благослови вас ви вашите семейства със здраве, благоденствие и щастие!

Емил Илиев,

кмет на община Струмяни

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини