В Благоевград и региона машини печатат празни бюлетини

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Машини в Благоевград и региона печатат празни бюлетини след упражняване на вота. На място са извикани техници за проверка и се очаква протоколите да бъдат изпратени в районната комисия, съобщава БНТ. Въпреки техническия проблем гласуването не е спряно.

Мартин Бусаров, председател на РИК-Благоевград, съобщи, че изборният ден в града е започнал нормално. Заради проблема с масовата подмяна на членове на секционни избирателни комисии, в някои от секциите броят на членовете е намален, но това няма да попречи да изборния процес.

В областта 315 612 жители имат право да гласуват за народни представители, 271 630 могат да избират депутати за Европейския парламент. 567 са секциите, като в 124 от тях се гласува само на хартиена бюлетина.


Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини