13 здрави мъже дърпаха камион в силов многобой в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

13 участници мерят сили в зрелищното състезание „STRONGMEN", което се провежда днес на площад "Преображение" в Разлог. Събитието се организира със съдействието на Община Разлог и спортистите на клуб „Ironman" и е част от спортния календар на Българската федерация на силовите атлети.

Състезателите, трима, от които са от Разлог - Иван Майсторов, Петър Найденов и Борис Тумбев, мерят сили в пет дисциплини. Състезанието е под надслов „Сила, доблест, мъжество" с благотворителна цел за закупуване на спортни съоръжения за училищата в община Разлог.

Участниците мерят сили в традиционни за силовия многобой спортни дисциплини „дърпане на камион", „кобилица", щафета- „фермерска разходка" и теглене на шейна, „мъртва тяга".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини