За по-чиста околна среда! Събират разделно акумулатори и батерии в община Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Община Банско и организациите по оползотворяване, с които има сключени договори, организира поредна кампания за разделно събиране на негодни за употреба батерии и акумулатори, електрическо и електронно оборудване.
 
Акцията ще се проведе от 10 до 14 юни във времето от 10:00 до 16:00 часа.
 
Отпадъците ще се предават в град Банско, улица „Дунав” №22 (Общински гараж). Ако банскалии разполагат с такъв вид отпадъци, те могат да се присъединят към усилията на Община Банско за чиста околна среда, като ги предадат на посочения адрес по време на кампанията.
 
Разделното събиране на посочените видове отпадъци в Общински гараж-Банско важи само за периода на обявената кампания и/или друга такава в рамките на календарната година. Кампанията се отнася до разделно събиране само на батерии, акумулатори, електрическо и електронно оборудване от домакинства, напомнят организаторите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини