След два дни стартира издаването на разрешителни за паша в НП Пирин

Снимка: НП
Снимка: НП "Пирин", архив

Дирекция „Национален парк Пирин” започва издаване на разрешителни за паша на територията на парка от 10 юни, понеделник.

Тогава и на 11 юни, вторник, ще се издават разрешителни за паша на ползватели от ПУ „Вихрен“. Разрешителните ще се издават в административната сграда на Дирекция „Национален парк Пирин“ в гр. Банско, ул. България №4.

На 12.06.2024 г. и 13.06.2024 г. ще се издават разрешителни на ползватели от ПУ „Безбог“. Разрешителните ще се издават в административната сграда на Дирекция „Национален парк Пирин“ в гр. Банско, ул. България №4.

За удобство на ползвателите от ПУ „Синаница“ и ПУ „Каменица“ в периода 14.06.2024 г. – 20.06.2024 г. разрешителни ще се издават в сградата на ПИЦ – Сандански, гр. Сандански, ул. „Никола Вапцаров“ №26

Съгласно т.3.3. от Годишния план за паша за 2024 г. разрешителното за паша се издава след заплащане на съответната такса и предоставяне на оригинален банков документ.

Съгласно т.3.8. от Годишния план за паша за 2024 г. разрешителното за паша ще се издава лично на ползвателя (срещу представяне на документ за самоличност) и/или упълномощено от тях лице, предоставящо нотариално заверено пълномощно.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини