С нова кола ще разнасят храната на потребителите на Домашния социален патронаж в Струмяни

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Управителният съвет на Фонд „Социална закрила“ одобри за финансиране проект „Закупуване на нов неупотребяван лекотоварен автомобил за нуждите на Домашен социален патронаж – Струмяни“. Средствата са осигурени от Целева програма „Подобряване на материалната база и автопарка за разнос на храна на Домашен социален патронаж“.
 
Основна цел е закупуването на нов автомобил за разнос на храна до потребителите на Домашен социален патронаж – Струмяни, с което да се подобри качеството на услугата, да се намалят оперативните разходи и да се осигури по-голяма безопасност и удобство както за персонала, така и за потребителите.
 
Общият бюджет на проекта е в размер на 50 000 лева. от които 45 000 лева са от Фонд "Социална закрила", а 5000 лева са собствени средства на Община Струмяни.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини