Грабеж за 5 лева! Непълнолетен младеж удари момиче в Петрич и му взе парите

Снимка: istok
Снимка: istok

Полицейски служители на РУ-Петрич задържаха непълнолетен младеж от града, който нападнал на беседка до къща момиче. Девойката седяла там, тъй като живеела наблизо. Тийнейджърът отнел сумата от около 5 лева от малолетното момиче, което също е от Петрич. По думите на потърпевшата апашът я ударил с глава в областта на челото. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Двама младежи пък се биха на улица „Димитър Талев“ в Благоевград посред нощ. Полицаите са установили, че екшънът е между двама тийнейджъри на 18 и 19  години, които са от Благоевград. След удар в лицето 18-годишният е пострадал с контузия на мозъка и счупени зъб и максиларен синус. Той  е настанен за лечение в болнично заведение в София с черепно-мозъчна травма, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини