Все повече слънце днес, температурите достигат до 30 градуса

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, на места в северозападната половина от страната и купесто-дъждовна. Там ще има краткотрайни валежи, в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен югозападен вятър. С него дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 25° и 30°, в София - около 25°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста, над масивите от Западна България и купесто-дъждовна облачност; там ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, но ще е без валежи. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 24°-28°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини