Община Гоце Делчев ще усмихне децата на 1 юни със забавления и лакомства

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Международният ден на детето - 1 юни, по традиция ще бъде отбелязан в град Гоце Делчев с голям празник. Той ще се състои в Градския парк и ще започне в 10:30 часа на 1-ви юни 2024 г. /събота/.

За децата на Гоце Делчев ще има музикална програма, много забавления и лакомства, а така също ателие по грънчарство и рисуване. Те ще могат да скачат на батут, да се радват на изпълненията на аниматори, да се срещнат с любими приказни герои. Ще има и още, и още интересни занимания хлапетата и по-големите деца.

От общинското ръководство очакват най-малките жители и гости на Гоце Делчев да празнуват заедно Деня на детето в Градския парк.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини