Костадин Загорчин: Кандидатите на ГЕРБ-СДС са най-подготвени и могат да се справят с всички предизвикателства, подкрепете ги!

Костадин Загорчин: Кандидатите на ГЕРБ-СДС са най-подготвени и могат да се справят с всички предизвикателства, подкрепете ги!

Кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Загорчин направи обръщение към избирателите. Той ги призова да излязат и да гласуват. И изтъкна, че кандидатите на ГЕРБ-СДС са най-подготвени и могат да се справят с всички предизвикателства.

Ето и цялото оръщение на Костадин Загорчин, който е от Банско:

Обръщам се към всички избиратели от Благоевградска област - излезте и гласувайте! Не забравяйте, че лошите управници се избират от добрите граждани, които не гласуват. Не само като кандидат за народен представител, но и като гражданин, Ви призовавам да подкрепите листата на ГЕРБ – СДС.
Нека с общи усилия сложим край на противопоставянето, на нестабилността, на обедняването и заедно да продължим по европейския си път.
Нека разумът надделее!
На 9 юни освен за парламента на България българските граждани ще гласуват и за своите представители в Европейския парламент. Този избор също е от съществено значение, защото днес Европа е изправена пред изпитание.

Открито заявявам, че кандидатите на ГЕРБ-СДС са най-подготвени и могат да се справят с всички предизвикателства и отговорно да отстояват интересите на България.
В листата на ГЕРБ-СДС има добре познати лица за хората от нашата област. Това са наши приятели, които години работят за националния ни просперитет в Европейския парламент, всеки със своята експертиза. Те се ползват със заслужено уважение и сред елита на Европа.
Като им пожелавам успех, призовавам избирателите да ги подкрепят! Нека гласът на България отново се чува ясно и уверено в Европа!


Костадин Загорчин, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС, Благоевградски избирателен район.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини