Камбитов: Нов заем от 15 млн. лв. спира развитието на Благоевград

Атанас Камбитов
Атанас Камбитов
ПП ГЕРБ Благоевград категорично е против поемането на нов кредит в размер на близо 15 милиона от Община Благоевград. Кредитът е ненужен и ненавремен. Аргументите и доводите са неоснователни и подвеждащи. Това заяви в своя позиция общинският координатор на ГЕРБ и бивш кмет Атанас Камбитов.
 
В личен разговор с градоначалника Методи Байкушев много подробно му изложих аргументите и мотивите да не подкрепим предложението, както и многото други възможности за финансиране. За съжаление се избра най-лекият път за администрацията и най-тежкият за благоевградчани. За още по-голямо съжаление на благоевградчани, общинските съветници, които вие избрахте да защитават вашите интереси, ще гласуват за своите интереси. Това е поредната умишлена крачка назад в развитието на Благоевград, смята Камбитов.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини