И времето днес е празнично - поднася ни много слънце и почти спира дъжда

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Днес ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места в равнините видимостта ще е намалена. След обяд отново ще се развива купеста, над планинските райони в Западна и Централна България и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. В отделни югозападни райони явленията ще са интензивни и ще има условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще бъде слаб. Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, в София – около 22°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра – около 8°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но през деня от юг ще се разкъсва и ще намалява. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 20° и 22°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини