Съветници от Сандански и Петрич играят футболен мач с кауза за лечението на 8-г. момче

Съветници от Сандански и Петрич играят футболен мач с кауза за лечението на 8-г. момче
Общински съветници от Сандански и Петрич мерят сили в благотворителен футболен двубой. Те ше излязат на терена за благотворителна кауза.
 
Срещата ще се изиграе в спортната зала в Сандански днес от 18:00 часа, като основната цел на двубоя е да се помогне финансово на малкия Максим от ссанданското село Лешница, който се нуждае от средства за спешна операция.
 
Всички жители и гости на курортния град са поканени на спортното събитие, за да подкрепят каузата за 8-годишното момче.

Максим страда от регресивен аутизъм и ще трябва да премине няколко курса на лечение, преди да се подложи на процедура за преливане на стволови клетки. Това обаче ще струва около 40 000 долара, а сумата е непосилна за семейството му.

Малкият юнак вече премина един от първите етапи на диагностика и лечение в клиниката и чака дата за втората процедура, но финансовите възможности на семейството му не позволяват да продължи лечението. Затова те се нуждаят от подкрепа, за да излекуват детето си. И се обръщат с молба да им се помогне в този труден за тях момент. И не губят вярата си нито в подкрепата на хората, нито в излекуването на Максим.

За да се помогне на момчето, може да се преведат пари по банков път или на дебитна карта:

Георги Златков

Номер на сметка: BG26FINV915010E0412689

Номер карта: 4378513389026509

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини