Осъдиха условно граничен полицай за отглеждане на канабис

Осъдиха условно граничен полицай за отглеждане на канабис

Осъдиха условно граничен полицай и майка му за отглеждане на канабис.

37-годишният. Йордан З. и майка му София З. бяха признати за виновни в това, че на 1 октомври 2015 г.  в оградена нива в местността Ормански път край южния град, ползвана и обработвана от двамата, е намерена дрогата. Канабисът бил в метална кутия под овощно дърво на десетина метра от изградена в имота оранжерия. Марихуаната с тегло 200 грама на стойност 800 лева е иззета от органите на реда.

Двамата отричат да са отглеждали канабис. София обяснява, че след смъртта на мъжа си не е стъпвала на въпроснаат нива, а синът й – че е пращан командировки често за по две седмици и не е могъл да се занимава с подобна дейност. Те обаче са хванати в нивата от полицаите. За условната присъда на Йордан З. помогна чистото му съдебно минало и доброто име и авторитет, които има сред колегите си. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини