Полицай се барикадира в дома си след доживотна присъда за убийство, тази сутрин се предаде

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна

Цяла вечер полицай от Пловдив се беше барикадирал въоръжен в дома си. Мъжът беше осъден на доживотен затвор за убийството на родителите му. Рано тази сутрин бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото. Венцислав Караждов е бил отведен, след като се предал доброволно, потвърди за NOVA адвокатката му. Знак е накарал полицая да се предаде на органите на реда, допълни тя.

При задържането на мъжа не са използвани помощни средства, посочи на брифинг директорът на ОДМВР-Пловдив Георги Чергов. Оръжие или взривни устройства не са открити нито у него, нито в дома му.

През цялото време мъжът твърдеше, че е невинен и не възнамерява да влезе в затвора за престъпление, което не е извършил. С него разговаряха и психолози.

През 2016 г. телата на родителите на осъдения бяха намерени безжизнени след спор за имот. Те водили дело със сина си, което спечелили.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини